Jeg heter Johanne Marie, er 21 år og kommer fra Larvik.
For tiden studerer jeg medisin i byen Martin i Slovakia. I denne lille byen er jeg sammen med ca 300-400 andre norske studenter. Jeg går på 3. året, og er på mitt 5. semester av studiet.
Det første året tok jeg i Oslo, så dette er mitt andre år her i Slovakia.

Grunnen til at jeg har valgt å studere medisin er fordi jeg alltid har synes det har virket veldig spennende og interessant. Har vel egentlig alltid sett for meg at jeg skulle bli lege. Og foreløpig føler jeg absolutt at jeg har valgt riktig studie :)
Men det at jeg skulle studere i utlandet, var ikke en del av "planen". Hadde aldri sett for meg å studere noe annet sted enn i Norge, men nå er jeg altså her, i denne fjellandsbyen midt i Europa. Jeg er ferdig her (hvis alt går bra) i 2015.

Familien min hjemme består av mamma, pappa og en lillebror (som ikke er så liten mer).
Jeg har også verdens beste kjæreste, som jeg har vært sammen med i 5 år <3
Jeg er veldig glad i alle sammen, og savner selvfølgelig alle når jeg er her nede.
Men vi gjør alle det beste ut av det, og ser hverandre noen helger innimellom. For meg er det viktig å ha sånne koselige ting å se frem til!

Ellers er jeg veldig interessert i foto og interiør (noe som sikkert kommer frem her på bloggen). En liten glede i hverdagen her nede er å pusle med alle mine små pynteting.
Hverdagen min er det ikke så mye spennende å fortelle om. Her nede består den for det meste av lesing. Er også sammen med venner en del, og prøver å dytte inn litt trening i hverdagen og.

Jeg er nok et lite dovendyr. Vil vel si at jeg til tider kan være litt lat. Jeg er kanskje over gjennomsnittet glad i å sove, og kunne heller ikke sett for meg en hverdag uten god mat. Små gleder i hverdagen er viktig!

Jeg er også kjempeglad i å reise. Jeg elsker å oppleve nye steder, samtidig som jeg også liker å dra tilbake til "gamle, kjente steder".
På mange måter er jeg nok et tradisjonsmenneske. Alt skal helst være som det alltid har vært, og de minste forandringer kan bli store i mine øyne. Jeg liker det trygge og gode ;) (Litt rart at jeg har havnet på dette stedet, da)

Ellers er jeg utrolig glad i Norge, og alt som hører med det! Norge er et supert land å bo i, og jeg vil absolutt si at vi nordmenn er heldige (selvom vi mange ganger glemmer det selv).Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar